Jalo-lautta

 

In English

SUP-melonta ja oheispalvelut

Sijaintimme Hämeen järviylängöllä on jo kokemus sinänsä. Sopivaa tekemistä on muun muassa suppailu, patikointi opastetulla kauniilla luontopolullamme, maastopyöräily, sienestys ja marjastus, kalastus, sukeltaminen ja avovesiuinti.

Liikuntaa luonnossa

 • SUP-melonta ja SUP Voima ja venyttely-tunnit
  Jalolautalla on vuokrattavana 12  SUP-lautaa ja jätti SUP-lauta 4-8 hengelle.

SUP-laudoilla melominen on mukava aktiviteetti Jalolautalla. Annamme alkuopastuksen lajiin, jolloin jokainen pääsee nauttimaan kauniista järviluonnosta. Jos haluatte retkeillä pidemmälle, parin tunnin opastetut tai omatoimiset melontaretket lähijärvelle ovat elämyksiä.

Pidämme SUP Voima ja venyttely -tunteja. Tunnilla tehdään peruslihaskunto- ja venyttelyliikkeitä SUP-laudan päällä järvellä. Treenit kehittävät erityisesti vartalon hallintaa ja tasapainoa. Lopuksi rentoudutaan laineiden liplatusta kuunnellen. Tunnit sopivat aloittelijoille, miehille ja naisille.

Jätti SUP-lauta Red Paddle Ride XL sopii 4-8 hengen tiimille. Koko tiimi tai joukkueet keskenään pääsevät hiomaan yhteistyötaitojaan, kisaamaan ja melomaan samaan tahtiin. Isolla SUP-laudalla meloo sujuvasti pidemmällekin ja se on kiva retki työtiimeille, polttariporukoille ja perheille. Kun jätti SUpin päälle laitetaan ilmatäytettävä tuoli, niin perheen juniorikin pääse mukavasti melontaretkelle mukaan.

Järjestämme myös avoimia SUP-retkiä ja SUP-tunteja, lisätietoja kauden 2017 SUP-ohjelmasta ja Tiina p. 040 5031661. Retkitunnelmia facebook-sivuillamme.

 

 • Jalolautan luontopolku

Luontopolku kulkee kauniissa harjumaisemissa  kahden järven rantamaisemissa (2 km). Vähän pidemmällä opastetulla retkellä voidaan tehdä viiden järven kierros ja välillä pysähtyä laavulle nuotioeväitä nauttimaan. Jalolautta sijaitsee upeissa Hämeen järviylängön maisemissa ja Poronpolku-reitistön varrella. Halutessa teemme tiimille luontoaiheisia tehtäviä reitin varrelle.

Kaksi hyvälaatuista maastopyörää vuokrattana. Hienot Poronpolun maastopyöräreitit kulkevat Jalolautan vierestä.

 • Endurosafari
  Päivän ohjelman osana voi olla endurosafari, kesto n. 5 t. Onnistuneen safarin päättää Jalolautan sauna ja kylpytynnyri Lopen Enduro

 • Maastoratsastus islanninhevosilla
  Loppilainen Brynhildr-talli tarjoaa ryhmille askellajiratsastusta kentällä ja maastossa.
 • Laamavaellus
  Ylitalon laamat ja alpakat sopivat hyvin leppoisaan luontopatikointiin ja retkeilyyn. Koulutettujen eläinten selässä kulkevat mukavasti niin eväät kuin sienisaaliitkin. Mukaan retkelle voidaan ottaa myös pieni Shetlannin poni.
 • Toimintaradat ja melonta
  Tarkkuus- ja muut toimintaradat tiimeille voidaan toteuttaa Jalolautan rannassa. Melontaretkiin läheisillä järvillä tai jokireitistöllä on mainiot mahdollisuudet.
 • Ilmailu
  Sinulla on mahdollisuus katsella Jalolauttaa ja -järveä myös "linnun siivin" läheisen Räyskälän Ilmailukeskuksen tutustumislennolla purje- tai moottorilentokoneella.
 • Kalastus 

Kalastus onnistuu omilla välineillä ja syöteillä. Istutetut kirjolohet ovat nyt kasvaneet kolme vuotta.

 

Kehon ja mielen hemmotteluhetket

 • SUP Voima ja venyttely
  Rentouttavan päivän Jalolautalla kruunaa Voima ja venyttely -harjoitus SUP-laudoilla Jalolautan järven suojaisassa poukamassa. Teet vahvistavia ja rentouttavia harjoituksia erämaaluonnon hiljaisuudessa veden päällä. 
 • Hieronta ja kauneushoidot
  Kehon ja mielen hemmotteluhetkiin esim. morsiussaunaan voi lautalle varata hierojan tai kauneushoitajan. Morsiussaunan valmistelemme toiveidenne mukaan.

Retkikohteet

 

Yöpyminen

Annamme mielellämme lisätietoja ja räätälöimme tilaisuuteesi onnistuneen ohjelman.
Lisätiedot Jalolautan ohjelmapalveluista: Tiina 040 5031661, tiina.kassari(at)jalolautta.fi

© Jalokoivu | JALOLAUTTA   Tiina Kassari   p. 040 503 1661 (tai 040 5277 350),   jalolautta (at) jalolautta.fi

Marikoo Kotisivuratkaisut